19052019 4 ay 4 günlük kızıma kullanıyorum kullandığımızdan beri mamayı yiyor sonra kusuyor kusarken demir ilacını da çıkarıyor acaba yaramadı mı başına gelen var mı 🤔
Sekerci 19052019 Bizdede kabızlık yaptı vermiyorum ben ( doktor muadili olan başkasını ver dedi ama almadım ) 4 ay 15 günlük bebeğim
Eliffff 19052019 doktorumuz çok önemli mutlaka verin dedi bize. Vegaferon kabız yaptı oğlumu doktorumuz bestiron almamızı tavsiye etti onu kullanıyoruz sorun yaşamadık
Rerol 19052019 Benim doktorum ki kendisi gerçekten çok iyidir. 6aydan önce kan ilacı kullanmana gerek yok dedi. Ve zararlı kimyasal bulunmayan fermix önerdi bana. Tavsiye ederim.
Oznur Sekerci 5.5 aylik oldu 1.5 aydir vermeye cesaret edemedim bu yuzden. Anme sutu aldığı icin zaten 4 5 gunde bir yapiyor kakasini.onin yerine ne vericez bilemedim kanı da cok degil
Sekerci 19052019 bilmiyorum inanın Sağlık ocağındaki doktorumuz kan değerlerine bakalım iyi ise vermeye bilirsin dedi
Dadasefe Benim oğlumda öyle veriyorum kusuyordu miğdesindekide çıkıyor çocuk iki üç kez belki kaldı miğdesinde daha da vermiyorum ara ara pekmez veriyorum suyuna karıştırıp napayım
Sekerci Oznur her çocuk bir olur mu bilmiyorum ama çok sıkıntı çektik. Mama değiştirmiştik ben ondan sandım meğer damladanmış
Sekerci Bence vermeyin Açıkcası bu ay demir damlası için erken gibi geliyor bana 6 bi bitsin değil mi sizler ne düşünüyorsunuz
19052019 Sekerci evet yani kimisine 5. Ayda başlatıyorlar kimisine 4 🤷🏻♀️ Ve bazılarına kan değerlerine bakılarak veriliyor baZılarına ise direk yani anlamadım gitti