Zumramm04 Merhaba kızlar bebegimin 2 aylık aşı yeri kabuk bağlamış ve hafif sanki intihaplamış gibi bebeğim şuan 5 aylık bu normalmi doktora götürmem gereklimi acaba
Cns_28 Zumramm04 normal 🌸 verem aşısı koldan yapılır ve bu şekilde yara olur. Yapan hemşireniz söylemedi mi ?
Muhasebeciana Zumramm04 Cok normal canim iltihap akabilirde daha once doktorumuza sormustum iltihap yapmasida yapmamasida normal asi yeri kizarik olduktan sonra iltihap cokta onemli degil asinin tuttugunu ifade ediyor demisti kimisinde iltihaplanma olur kimisinde olmaz ama kizariklik olduysa asi tutmus demekki anlaminda olur dedi doktorumuz
290521uygar Zumramm04 Normal olduğunu söylüyor doktorlar, aslında aşı olmadan bilgilendirmişti bizi doktorumuz nelerle karşılaşabileceğimizi, iltihap olup akabilir endişelenmeyin diye. Doktorunuzdan bu gibi bilgilerin verilmesini isteyin endişe etmemek adına.
Zumramm04 Muhasebeciana nokta gibi kızarıklık vardı Bi kaç güne kadar böyle bir şey yoktu biraz önce farkettim uzun kollu kıyafetten dolayı hemen farkedemedim 5 aylıkken oluyor mu diye Bi tereddütde kaldım
Muhasebeciana Zumramm04 yok yok olur normal canim her bebekte oyle olcak diye bi kaide yok benim kizimda olmadi mesela 1 yasinda suan ama kizariklik var ikiside asinin tuttugunu ifade ediyo
Zumramm04 Muhasebeciana öyle olsun bari ilk bebeğim tecrübesizim o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 🤗
Ada-Uras-Asya Zumramm04 benimde kızım 5 aylık olacak 2 kez iltihap aktı sıktım içini boşalttım resmen cewiz kadar şişmişti içini temizledim şişliği gitti doktorum demişti bazen çok derinden yapıyorlar iğneyi o böle yapıyor dedi şiştikçe iştihabı geldikçe sık boşalt zaten 3 kez anca olur demişti dün akıyordu sıktım boşalttım kan gelene kadr sıktım