Mayiscicegi Merhaba anneler Kızım haftaya 6 aylık olacak. Şuan koronayız evde karantinadayız büyük ihtimalle bebeğimde korona geçiriyor. Dışkısı koyu yeşil renkte ve herzamankinden biraz katı ve az. Sebebi ne olabilir? Enfeksiyondan mıdır? Yoksa normal mi?
MeryeminAnnsi Mayiscicegi siz ispanak semizotu gibi bisi yedinizmi? Bende korona gecurdm bebegime de bulasti sanirim oyle bisi olmadi
Mayiscicegi Sevdasezer sadece havuç yedirdim o da bi çay kaşığı. Popusu kızardı baya pişik gibi oldu bıraktım başkada bişey yedirmedim anne sütü ve mamayla besleniyor
Mayiscicegi MeryeminAnnsi hayır hiç o tarzda bişey yemedim bebeğimde yemedi anlamadım. Bugünde tuvalete çıkmadı. Neden olabilir hiç bilmiyorum buradanda çok yorum gelmedi karantinamız biter bitmez aşı için sağlık ocağına gideceği o zaman soracağım
Mayiscicegi prenses_annesi21 evet demir ilacı kullanıyor. Sebebi o mudur? Ne yapmam lazım sağlık ocağı kullanmamı söylediği için kullanıyorum
MeryeminAnnsi Mayiscicegi bisi yapmanıza gerek yok yeşil kaka yapcak sadece bi zarari yok. Bizde de demir damlasi aynisini yapıyor aslında🙊
prenses_annesi21 Mayiscicegi canım demir ilacından dolayıdır muhtemelen benim bebeğimde yeşil yapıyor ve arada kabızlık ta yapıyor
MeryeminAnnsi Mayiscicegi damlanizi degistirebilirsnz ozaman cunku ben saglik ocagininkini kullanmiyorum oyle sikintilar yaşamıyorum