Sultanss Merhabalar tatlış anneler. Gece bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Biz Kayseri de yaşıyoruz en düşük gece 2 dereceyi gördük.Bu havalarda kızıma normal kalınlıkta pijama ve Lc Waikiki marka tulum giydiriyorum ama hala yanakları sırtı buz gibi oluyor. Nasıl giydireceğimi şaşırdım fikir verirseniz çok sevinirim. Hatta geceleri elektrikli ısıtıcımız var on dakika falan da iki kere açıyorum.
sulearassss Sultanss merhaba doktorum bebegin ensesi ve gogsu sıcaksa usumuyordur dedi size buna gore ayarlahablrsnz
Sutmuhendisi Sultanss zıbın uzun kol sonra tulum giydirirsin altına da don diyorum işte 😅 sana soğuk gelebilir ama durdukça kendi ısınır bir de ne kadar üstüne düşersen o kadar hasta olur. Benim bebeğim 3 aylıktı Ocak soğuğu vardı ben cam açık emzirdim. Ev buz gibiydi camlar açıktı yelek vs zaten yok. Şu an 11 aylık hiç üşütmedi. Hipotermi geçirmediği sürece hasta olmaz inşallah maşallah maşallah 🤩
Sutmuhendisi Sultanss düşme yani kural bu aslında eğer sağlık sorunu yoksa mazallah biraz o vücut kendini ısıtmaya başlamalı beyni emir vermeli ısınması için ki bunu yapamazsa üşüyorum diye ağlar zaten
Sultanss Sutmuhendisi kan değerlerinde sıkıntımız vardı çok şükür her şey düzeldi ama yine de acaba düştü mü üşüyor mu rengi mi soldu sorularından kendimi geri alamıyorum
Sutmuhendisi Sultanss bizimkinde de vardı o hala da var vitamin kullanıyoruz dediğim gibi çok düşme bu kış böyle atlatırsan ilerde okul çağında çok ferahlarsın Allah o günlerini göstersin inşallah
momof2child Ben kizimi hep sicaga ogrettim diye kisin uyku tulumu altina Katkat giyeriz,16aylik ve usuyen bebek oldu,simdiden kulotlu kalin corap onunda uzerine kalin corap giydiririm)kisin ne giycez sasiyorum