Momyboygirl Panik atak sorunum var ayık olduğum zaman sorun yok geçirmiyorum artık yendim ama uykuda vuruyor artık uykudan bi uyanıyorum kalbim kaşlara çıkmış hamileyim acaba zararı olur mu çok yoruldum bu hastalık çok zor allahım kimseye yaşatmasın ya
Cgnege44 Momyboygirl Yatış şeklinizi değiştirin ondanda olabiliyor sırt üstü yatınca benimde oluyor gün içinde telasliyim.zaten 😏
TalentedMom Momyboygirl ben de senelerce çektim dışarıya tek başıma çıkamıyordum ama atlattım çok şükür ben terapiye gittim öyle iyileştim imkanın var git mutlaka feraha edersin sen de nefes egzersizler yap mutlaka videoları var
Momyboygirl Harleyyy ilaç zamanında kullandım ama geçirmiyor canım benim biraz genetik kendimi bildim bileli var ilaç beni uyuşturdu o yüzden terapi falan denedim sonra baktım kendim halledebileceğini bişey çok şükür hallettim de atak bile geçirmiyordum ama uykularda vurmaya başladı buna nasıl engel olucam ki bilemedim
Harleyyy Momyboygirl uyumadan bol bol dua et canım olabildiğince huzurlu ol odana güzel sakinleştirici kokular koy loş ışık olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllah 🙏🏻
Momyboygirl mom54546 sanırım şundan kaynaklı burnum tıkalı hamileyim aşırı nefes darlığı oluyor artık buna inanıyorum çünkü yaşamıyordum böyle bişeyi
Momyboygirl Harleyyy çok teşekkür ederim çok sağol canımm Allah hepimize huzur versin inşallah hamileyim doğal olarak burunda bir tıkanıklık nefes darlığı var sanırım o tetikliyor yoksa böyle bişey olmuyordu
Harleyyy Momyboygirl muhtemelen canım hamilelik zaten başlı başına zor bir dönem içini ferah tut kendini teskin et bebişini kucağına alınca hepsi geçecek 🥰
Momyboygirl Harleyyy Allah razı olsun çok iyisiniz 🥰 inşallah sağlık herşeyden önemli rabbim bize güzel sağlıklı ömürler versin sevdiklerimizle inşallah
Yagmurlu Momyboygirl benimde panik atağı var haklısın çok zor bir durum Alah yardımcın olsun. Hamileyken bende ilaci kestiğim için çok zorlandım atak gelince oksijen al bol bol balkona çık İbrahim bilgin YouTube nefes tekniği videoları var izle iyi gelir umarım çok kalmamaya calis