lalbg NurEmre dişi kaşınmıyodur. Salya akıyo, eller hep ağızda çünkü oral dönemde her şeyi ağzıyla keşfedecek önce 2 yaşına kadar. Bazı bebekler erken diş çıkarabiliyo ama anne ya da babanın ne zaman diş çıkardığı önemli. Diş çıkarma genetik:)
Mommqueen NurEmre bizimkide çok kaşınıyor iki elini birden ağzna tepiştirip deli gibi kaşınıyor ve çok salyası akıyor daha 3 aylığız 😅 genetik faktörler etkı edıyorsa dayımız 4 aylık cıkarmş dişini ablamızda 7,5 aylık
Lazrail NurEmre dis kasiyici falan verin eline simdi tam kavrama zamanlari herseyi ağzına sokmak ister damaklarini kasimak için
Icha NurEmre bizde cisli bez sayısı kilo alımı yavaşlamıştı huzursuzdu çok salyası vardi eliyle ağzını kasıyordu cook vee damaklarina bakın beyazlaşmış mı,sert mi. Öyle ise eğer yakında çıkarır
NurEmre Icha damağı beyaz iştahı azaldı birde evet elleri sürekli ağzında hep bi savaşıyor 😩 parmağımı ağzına koyduğum zaman da ısırıyor bir an önce çıkarırız umarım 🙃
NurEmre lalbg ben ne zaman çıkarmışım bilmiyorum yarın anneme sorucam bunu. Ama şöyle parmağımı ağzına koyduğum zaman ısırıyor ağzında gezdiriyor ve ishal 1 haftadır sürekli sıvı yapıyor iştahi fazlasıyla azaldı 😩
lalbg NurEmre hmm diş olabilir. Kuzenimin oğlu 4 aylıkken çıkardı:) annenden ve kayınvalidenden öğren ne zaman diş çıkarmışsınız. Ben 1 yaşını geçmişim öyle diş çıkarmışım, eşim 6 aylıkken çıkarmış. Kızım babasına çekti 6. ayına girdiği gün 2 dişi çıktı:)
NurEmre lalbg inşallah erkenden çıkarırda kurtuluruz hazır kayınvalidemde geliyor 😂 yani yengeminde 1 yaşında oğlu var alt dişlerini elledi çıkarıcak dedi 1 ay içinde çıkarırsa post açarım yine 🙈
Mommqueen NurEmre aynı kanıdayım hatta diş jeli aldım iki gün önce kadar baya rahatlıyor sürünce gözle görülür derecede 😅
ENA 4 ay 5 günlüktü ilk dişi çıktığında, hayırlı olsun😊 size kolaylık olur ek gıdaya geçişte dişlerinin olması.