minikkira Seldanurrr geçenlerde bana da eğimli geldi. ertesi gün dr gitmiştik doktorumuza bıngıldagı çökmüş sanki dedim, hangi pozisyonda baktığımı sordu sonra kendi dokunduğunda normal olduğunu söyledi. bir çukurluk vardı. Ama doktorum normal dedi
-Yasminnn_75_ Seldanurrr amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🙏 göstermedim göstermek istedim. Ama eşim sen kuruntu yapıyosun herşeye diyerek götürmüycem dedi artık napalım inşallah normal bi şeydir 🙃
Seldanurrr -Yasminnn_75_ bende biraz kuruntu yapıyorum endişeleniyorum hemen herhangi bir sorun olsa başka birşeylerde olurdu galiba inşallah normaldir kucağınızdaykenmi çökük oluyor
-Yasminnn_75_ Seldanurrr yok böyle bakıldığında çökük gözüküyor yattığında da kucağımda da aynı ama şöyle bence ğer bişeyi olsa çocuk rahatsızlanır çok şükür bişey olmadı inşallah geçer kontrole gittiğimde sorucam ama daha var ozamana kadar inşallah geçer sizin bebeğinizinde inşallah 🙏
Seldanurrr -Yasminnn_75_ bazen kafa yapısından ya da yetersiz beslenmeden susuzluktan olabilr diyorlar
Seldanurrr Gozde_alparslan Gozde_alparslan benim oğlumda 9 aylık çok küçülmedi ama 2 yaşına kadar da uzayabiliyormuş galiba kapanması sizinde çöküklük oluyormu
Seldanurrr minikkira bende sağlık ocağındaki ebeye gösterdim biraz çökük olur zaten normal dedi hangi poziayondayken çökük geliyor
Gozde_alparslan Seldanurrr benim oğlumda on aylık bir kez öyle olmuştu çok korkup doktora götürmüştüm doktoru normal arada öyle durur arada atar pıt pıt gibi çökme anında eşlik eden fışkırir tarzda kusma gözlerde kayma olursa sıkıntı olur demişti yoksa önemli değil demişti suszluktan olabiliyor dedi