Umay21 Uyumuyor geç uyuyor zor uyuyor ağlaya ağlaya uyuyor 2 aylık bebek neden uyumuyor anlamıyorum 🤦 nasıl uyutacagimi şaşırdım artık uyuyana kadar denemedigimiz yöntem kalmıyor
milasuna Umay21 burda bir çok anne aynı şeyden şikayetçi bende aynı yollardan geçti çok postum vardı eski hesabımda yeni nesil bebeler hep böyle malesef direniyorlar ataklari gazları VS vs bitmiyor
Doga_24 Umay21 benim kızımda öyleydi yok yani uyumuyordu ne yapsam bi ara düzelir gibi oldu şimdi 6 aylık yine uyumuyo uyku konusu gerçekten insanı yıpratıyor ama Allah başka dert vermesin yeter ki
mrvklncc @Umay21 biz de aynı durumdayız göya sallamaya alıştırmayacaktım şu an beşik sallıyoruz ama bizimki yine direnmeye devam 🤣🤣
Umay21 Ya neden bu kadar direniyor anlamıyorum emiyor altı değişiyor gazını çıkarıyor ama yine de her uyku öncesi aynı şeyler gündüzleri de uyuyup beş dk sonra uyanıyor zaten hep aynı kısır döngü 🤦
Umay21 Doga_24 amin ama gerçekten sinirlerim bozuluyor bu duruma hayır uyumadigi zaman da dursa yine ugrasmiycam ama durmuyor da ağlıyor biraz durduktan sonra