Eren10 dün akşam ishal olmuştm sabaha kadar tuvalete gittim uyuyamadım, sabah geçmişti. Şimdi yine ishal oldum karnım ağrıyo midem bulanıyoo, nababilirimm ne iyi gelirr 😔😔
Cigdemino Eren10 bir tatlı kaşığı kuru Türk kahvesine birkaç damla limon sıkıp yutun. İshale iyi geliyor.. bir de muskat iyi geliyordu sanırım bir araştırın.. bol bol sıvı almayı da ihmal etmeyin.. Geçmiş olsun 🌷
Secl Eren10 canım 3gundur kusma ve ishal kusmam bugün gecti ama ishal e ne yaptysamgecmıo bu sanırım vırus herkes suan böyle
Deletedmom_26 Eren10 İshalin kesilmesi için reflor kullanmalısın doğal olarakta patates kaynatmak🤔 aklıma başka bişey gelmedi geçmiş olsun 🙏
Mehmetaslan Eren10 gerçek (markettekiler sos onlardan olmasın) nar ekşisi içerisine kahve koyup karıştır iç eşime geçen o çözüm oldu
Aylinnnn Bi küçük kaseye yoğurt katın 1 yemek kaşığı nişasta ile karıştırın onu yiyin ishale çok iyi geliyo hemen kesiyo
2lokum_moms Eren10 ishal için her zaman yaptığım ve en etkili şey bir iki tatlı kaşığı kuru kahveye nar ekşisi ilave edin karıştırın yarım fincan kadar falan oluyo bunu için çok çok iyi geliyo kesiyor hemen