ElifS95 Merhaba anneler bebeğim 5 ay 12 günlük 3 gündür uykuya yatarken emziğini verip hafif sallıyorum elini emzigine atıp çıkartıyor sonra damaginj kasır gibi emziğin ters tarafıyla agzinda oynuyor çoğu zamanda ağlıyor uyku saatleri tam bir işkence artık neden böyle yapıyor anlamıyorum bu saat oldu daha uyumadı ne yapabilirim yardım edin 😭
Silacim45 ElifS95 bizimdr öyle emziğini çıkarıyor ben sallarken daha sonra ağzına ters tarafını alır oynar. Ama benim çocuğumun diş eti ara ara hafif şişiyor diş çıkartma dönemindeyiz o yüzden emziğin sert tarafınla kaşımaya çalışıyor ondan dolayı
Kahvecolik ElifS95 oğlum 4 aylık aynı sorun bizdede var iki saattır ayagımda yeni uyudu infantum şurubu denicem gece çok yoruldum artık
ElifS95 Silacim45 bizimkinde henüz görünürde bir şey yok ama bende dişten şüpheleniyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
ElifS95 Kahvecolik kafam kazan oldu vallahi sabahtan beri ağlıyordu yarım saat uyudu geri uyandı yine emziği almış ağzından emzik vermeyince de sakinlesip uyumuyor😭
ElifS95 Silacim45 aynı belirtiler bizde de var dış gelecek o zaman inşallah bir an önce düzelir çok yoruldum artık 😭
Deletedmom_14 Kızım da 4 ay 17 günlük, gece uykusuna dalması uzun sürüyor epey uğraştırıyo beni, kıpırdayıp duruyo, pusetinde sürekli dönmeye çabalıyo🤷🏻♀️