Yigithan_2121 Thebabyy veriyorum almıyor yemiyor diş kaşıyıcı olarak da bu saydığınızi kullanmak istiyorum ama atıyor
Yigithan_2121 Balkizlarim canım blw ne olduğunu biliyorum 😂oğlum yemiyor yani internetten bakıyorum küçük küçük parçalarda cocuklarin önünde ve ağzına alıyor yok benim ki her bı tanesini bı uere fırlatıyor 🥰
Thebabyy Yigithan_2121 Allah Allah benim ki o zamanlar verdiğim herşeyi ağzına sokardi diş kaşımak için de
Svmsnnm Yigithan_2121 Blw her çocuğa uymuyor maalesef benim kızım da bir yaşına geldi canı istediğini yer cani istemezse çoğu şeyi yere atar saçına sürer ,😂Blw bebek beslenmesi için tek doğru yönetimmis gibi davrananlardan uzak durun 😂
Balkizlarim Yigithan_2121 Hahhaha öyle bir demişsiniz ki uyguladiniz falan bende o şekil anladım 😂😂 keşfediyor benimki de öyleydi bazen hala öyle bizden göre göre kavradı nasıl yendiğini 🤗🤗
Yigithan_2121 Thebabyy yiyecek dışında herşeyi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor zaten ezip kaşıkla verdim mi yer ama eline koyunca tiksiniyor
Yigithan_2121 Svmsnnm Sanırım benim oğlumda pek sevmedi ☺️haklisinz tek doğru yöntem görmemek gerek ☺️
hemsireleylos 4 aylıkken ek gıdaya geçtim faydasını gördüm ne versem yiyor ekmek ver ama almıyosa çatalına batır önüne koy onun tabağından sende ye elinle
hemsireleylos Blw bana uygun bi beslenme türü değil misal ekmek vs veriyorum hadi neyse de vıccık yemeğe de elini sokmasın😂 tercih meselesi ya nasıl seviyosa öyle yesin tek yesinde
Yigithan_2121 hemsireleylos Evet ya ekmek veriyorum o elini yoğurda sokuyor😂 yese yine içim yanmayacak ağzı dışında her yere götürüyor 😂
Yigithan_2121 Balkizlarim o zaman yavaş yavaş deyip zamanı bekleyeyim askere kadar ben verecek değilim ya elbet kendisi yiyecek😂😂
Balkizlarim Yigithan_2121 Yani biraz sabır işi hiç bir şeyden habersiz olarak noldugunu almaya çalışıyorlar 😂😂
PPrensannesiiii Eline salatalık elma verirdim önceden yesin diye 15 ayda blwye başladım şimdi 16 aylık asla benim vermemi istemiyor kendi kendine yiyor
Yigithan_2121 PPrensannesiiii oğlum 9 buçuk aylık sadece ekmek alır onun dışında severek yediği meyve vs yiyecegi eline verdim mi midesini bulandırıyor