Aysehris Ben kahveden turşudan ve sarımsaktan nefret etmiştim hatta içinde sarımsak olan herşeyden kahve içipte yanıma biri geldiği zaman öldüresim geliyordu ki normalde bu üçünüde çok severim. Siz hangi kokulara ve yiyeceklere tahammül edemediniz?
Mom544154 Aysehris domates biber delisiydim hamileyken tiksindim. Yemek yapamıyordum salça bile mahvediyordu
Balkizlarim Aysehris limon ki halada sevmem bu yüzden tiksindim diye geçmiyor herhalde çünkü oldum olası var bende 🙈😂
61arzu Mom544154 bende makarna ve sloganı cok severdim ama hamilelikte aşırı tiksindim yemek bile yapamıyordum kokusunu duyduğum an direk istifra etmeye
Aysehris Tortilla benim kocamda kahve kokuyodu yanıma yaklaştırmıyodum evde kahve içemiyodu korkudan kahvesini alıp çatıya çıkardı 😂
Serife00 Tiksinmedim ama soğan doğrayamıyordum daha doğrusu kavururken tiksiniyordum Allahtan kısa sürdü 15/20 gün
Kucukadamimm Aysehris Çok şükür sadece tavuktan tiksinmistim 😅 mideme düşkünüm . Aç kalsam ölürdüm heralde 😅
KahramanAnne Aysehris nar ekşisine bayılırdım böyle kaşık kaşık yiyebilirdim hamilelikte bir nefret ettim masada varsa bile oturmam 👀
SedaMeyra Aysehris evdeki 2.kilo.sucugu komsuya vermistim dogurana kadar sucuk.pisirtmemistim. bide kocamin her zerresini ayri kokuyordu niyeyse
Balkokulumm Aysehris ben evimden tiksindim yatak odası ve tuvalet hariç bütün odalarda kusuyordum yiyeceklerden hiç tiksinmedim