Bir aylık bebeğimin yüzünde sivilce gibi seyler çıktı ve çok fazla basına gelen varmı acaba ?
Ahsenmasal52 gayet normal kendi kendine geçiyor endişe etmeyin😍 doktorumda böyle demişti çok kafaya takıosan sebamed baby nin yüz kremini sürebilirsin
Ahsenmasal52 bugün bende götürdüm sonuç göstermeye gitmişken gösterim dedim hem yüzünde hem sırtında vardı sırtında baya baya vardı hemde alerji olmuş gibi bnada isilik dedi
Ahsenmasal52 canım bebeğimin yüzünde de çıkmaya başladı biz çok opuyorduk kızımı helede babası sivilceler çıkmaya başlayınca opmedik daha kendiliğinden azaldı
Ahsenmasal52 Mama ile besliyorsanız mamaya alerjisi olabilir bizde aynısı oldu mamayı değiştirdik Similac Alimentum kullanıyoruz şu an iki günde geçti veya sakalı biri öptüyse yüzü tariş olabilir Geçmiş olsun
Deri aLtında yağ tabakası oLuştuğundan demişti doktorm sütüm yağLıymış
Benimde bebeğimde oldu cnm. Hemde kızarık şekılde. Doktor krem verdı başladık bakalım inşallah iyi gelir🙏
Sanemikom kremi gece mi sürüyorsunuz canım
Gurbettebianne yok cnm günde 2 kere dedi. Birini gündüz birini akşam sürüyorum
Sanemikom ya canım benimde kullandığım krem var da aslında sabah akşam sürmem lazım ama elini azına götürüyor kremi yemiş oluyor o nedenle mecbur gece sürüyorum . Hani nasıl engel olunur yememesi için onuda bilemiyorum 😀
Gurbettebianne bende uyuduğu zaman sürmeye çalışıyorum 🙈 Yoksa dediğin gibi sürdüğümğn hepsi gidiyor cnm 🙈
Sanemikom aynen canım öyle yapmak daha mantıklı