Hnm44 Değerli anneler , benim 52 günlük kızım var. Kışa kadar inşallah üç dört aylık olacak. Bu seneki kpss ye girmek istiyorum. Sizce çalışabilir miyim yoksa sadece hayal mi bu 😁
Mom727373 Hnm44 hemen başla hemeeeeen. Büyüyünce çok zor. Mesela şu an 10 aylık, uyutuyorum akşam saat 10′dan sonra çalışabiliyorum ancak. Sen gündüzleri bebiş uyurken sürekli çalışabilirsin
doruk33 Hnm44 Benimki 2.5 yaşında çok zor oluyor hemen başla en fazla 2 saat çalışıyorum zaten enerjim de yetmiyor daha fazlasına ama bir kadınla tanıştım memurlar nette 3 çocukla 86 çekmiş😅😅
Hnm44 Mom727373 benimki de uyumuyor kedi uykusu gibi hemen uyanıyor . Bir çay jasigi rezene versen uyurmu. Onu yapanda varmış
Mom727373 Hnm44 şimdiki bebekler gerçekten çok garip ya bebek dediğin uyur durur. Ben vermiştim rahatlatıyordu kendim de bol bol içerdim. Genelde sanki zehir veriyorsun gibi karşı çıkılır ama ben tersini düşünüyorum. Yine de sana kalmış tabi😊 gazı mı var yoksa keyfi mi uyumuyor
Mom727373 Hnm44 Allah kolaylık versin çok gazlı bi bebeğim yoktu o yüzden başka ne yapabilirsin bilmiyorum ama bu konuyla alakalı postlara bakabilirsin işine yarayan bişeyler mutlaka çıkar