Sedaatmaca 4 aylık oğlum burun tıkanıklığını serum fizyolojille sterimarla veye xlear damla ile geçiremedim cold mix kullanan var mı aranız da işe yarıyoru mu ? Ve 4 ay için uygun mu
Busraata Sedaatmaca ben kullaniyorum özellikle hasta oldugunda biraz agır ama işe yarıyor 4aya uygun mu bilmiyorum soğanın üzerine 10tane karanfil batir yanina koy o da çook işe yarıyor
Makaron_88 Sedaatmaca kokulu şeyleri 6 aydan sonra kullanabilirsiniz diye biliyorum ben kullanıyorum ilk önce ağır bir koku sonra hafifliyor biz kendimizde kullanıyoruz
Makaron_88 Sedaatmaca birde buz koklatmak diye bir uygulama var buzu bebeğine bir kaç kere nefes aldır burun kanallarındaki ödemi indiriyor
Miniginannesiiii Sedaatmaca valla kızıma 1 yalından önce çok tıkanıklık yaptı 1 damlası bile dikkat edilmesi lazım
Ozcskrl Oğlum 14 aylık. Bizimde gecemeyen bir bueun tıkanıklgımız var. Bu yasta aspiratörle temizliğe izin vermiyor. Sterimar tıkalı burun spreyi ve coldmix kullnaıyoruz. Rahat uyuyor geceleri
Sedaatmaca Busraata peki vucudunda kızarıklık yanık gibi görünen yaralara sebeb oldu mu cold mix şikayetleri varda internette bebeğimin omzu yandı kolu yandı gibi
Makaron_88 Sedaatmaca kıyafetine uzak bir yere damlatıyorsun yada yatağında bir köşeye cildine gelecek nir yere değil asla