Elcin12 9 aylik olduk ama gece çok sık kalkiyor meme agzinda olsun ustiyor hep bu gece.emmesini azaltmak veya kesmeyi nasil yaparım
BuseCan Elcin12 kendisi kendiliğinden kesiyor zaten bence biraz daha beklemelisin oğlum bir yaşına doğru kendisi bıraktı
Mahbuss Elcin12 bende bekleyeyim surda inşallah çözümü vardır yoksa kafayı bozacağım bu gidişle 8.5 aylık 15 dk da yarım saat te bir kalkıyor hiç uyumuyor ya hep memede
Tugcee11 Elcin12 benim bebeğim de meme yüzünden gündüz de uyku uyumuyordu gecede 🤦🏻♀️ Sürekli yanı başında olim her istediğinde meme verim istiyodu . Çözümü uyku eğitiminde buldum daha yeni başladık yavaştan düzene girmeye başladı
Asyaipek Elcin12 14 aylık olduk gece gündüz tüm uykular memede gece yan yatmaktan belim kopuyor ağrıdan azaltır büyüdükçe dedikçe daha memeye yapışıyor 🥴🥱
Elcin12 Asyaipek 14 aylik mi ayy Yandık desene benim de yan durmaktan sirtim wgriyor kipirdayinca uyaniyo
Eslemasya Asyaipek yaa bende büyüdükçe azalır diye bakıyordum daha 8 aylığız ama hep emerek uyumak istiyor
Annevebebek Elcin12 kendi kendine bırakır gece beslenmesini biraz daha bekleyin isterseniz yatırmadan önce çorba vs hafif ama doyurucu şeyler yedirin birde öyle deneyin
yareninannesii Elcin12 bunun bi zamanı var mı acaba kızım 8 aylık saat başı emmek istiyor üstelik ek gıda da veriyorum tok tutması için daha ne yapmalıyım acaba çok zor oluyor bazen