Seydayoldas Merhaba anneler sütüm yetmiyor 4 ay 21 günlük kızım sma içmedi aptamilde içmedi sizce hangi mamayı almalıyım lütfen yardım edin kafayı yiyecem emmiyor da
Purpura26 Seydayoldas Napıyor canım mesela içmeyip? Aptamik genelde çok sever bebekler şekerli tadı diğerlerine göre. Bebelac goldla aptamik nerdeyse aynı içerikleri. Hipp deneye bilirsin ama fiyatı baya yüksek
Havvabaltaci Seydayoldas ben ara sıra süt yetmediğinde hipp kullanıyorum 5 aylık bebeğim aptamil almıştım daha önce onu pek sevmemişti ama hippi baya sevdi
Mmavi Seydayoldas cok mama degisimi yaptim icmeyince icmiyorlar cok birsey degismiyor sorun farkli bence. biberon reddi var mi? yada gaz sancisi olusuyor olabilir mi?
Seydayoldas Purpura26 biberondandır belki dedim biberon değiştirdim ondan da alakası yok kaşıkla verdim yine içmiyor sma yı da kaşıkla verdim kesinlikle içmedi
Mmavi Seydayoldas sorun biberon reddi olabilir mi. kasik biberonlar var yedirmek icin deneyebilirsiniz. Normal biberonda uykuya dalarken tam uyku sersemi donemlerde yavas yavas alistirabilirsiniz yada biberon degisimi olabilir🌸
Bilgesozen Seydayoldas bende aptamil le başlamıştım zorla içiyordu çocuk şimdi bebelac gold a geçtim tadını çok sevdi deneyin isterseniz