Bilgedefne14 Birden noldu anlamadım ama dün 5 aya giriş yaptık kızım geceden beri çok huysuz sürekli ağlıyor uykuya dalmakta zorluk çekiyor uyusa da ağlayarak uyanıyor hala atak devam ediyor olabilir mi bilgisi olan var mı
Neessee Bilgedefne14 canım benim oğlum 4 aylık ve dediğin şeyleri yaşıyorum 3 haftadır çok yoruldum nasıl bi atak ise
Nuryalcndag Bilgedefne14 benim kızımda 5.aya girdi öyle oldu 5 ay 3 günlük işte o günden beri aynı mahfetti beni sokakta kanguru ile tur atarak uyutuyorum
Yagizmomms Bilgedefne14 5. Aya girdiği günden beri 11 gündür anam ağladı. Mütemadiyen bağırıyor, çığlık çığlığa. Uyutcam kendini gebertiyor ağlarken. Noldu bende anlamıyorum valla.
Bilgedefne14 Neessee ben 4 de böyle durum yaşamadım hiç şimdi olanları anlamak imkansız uykusuz geceden bu yana yarıyorum hemen uyanıp ağlıyor sıçrıyor çok mız mız oldu
Azzz Dördüncü ayda bu sorunları yaşadım bu bahsettiğiniz de diş olmalı. Uykudan ağlayarak uyanma dişten oluyor genelde
Bilgedefne14 Azzz olabilir mi bilmiyorum canım ama dün akşam oldu noldu ise gece normalde en geç 1 de uyuyordu ama gece ağlamaktan maf oldu uyutuyorum 10 dk sonra uyanıp ağlıyor huysuz mutsuz oldu ağlamaktan sanırım burnu tıkandı bugün iyice huzursuz oldu
Azzz Bilgedefne14 burun tıkanınca da bebekler huzursuz oluyor. Uykuya geçişleri zor oluyor. Uyutmadan beş dakka önce okyanus suyu koyardım burnuna. Daha rahat uyuyordu
Merveoz21 Nuryalcndag merhaba aynı durumu bizde yaşıyoruz şu an ne zaman geçti sizin bu genel huzursuzluk hali acaba 😢😢
Kaaniko Bilgedefne14 benim oğlumda aynı hiç durmuyo hep mız mız bi memnuniyetsizlik üzerinde 5 ay 5 günlüğüz bizde çok uysal bi bebek aslında bi kaç gündür bizde böyleyiz umarım çabuk geçer 🙏🏻
Nuryalcndag Merveoz21 alerjisi var ondan dolayiydi canım,9 aylıktan sonra azaldı bizimki 14 aylık şu an öyle şeyler yok tabi aylardır