NukleerBaslikliKiz Lazrail Lağım faresi mı acaba normal fare mı lağım faresi bi de insanin uyurken kulagini agzini parmagini kemiriyomus. Tükürügünde uyuşturucu bi etki olduğu için insan hissetmiyomus
Lazrail harley yani hertürlü geliyolar kedi gibiler kemiksiz olduklari icin gimedikleri delik yok cok tiksiniyorum vallahi🥴🥴
harley Lazrail bende zemin katta oturuyorum inşallah girmez bize ev alırsam yüksek kat tercih ederim kesinlikle
Nskrhn NukleerBaslikliKiz ayağıma düştüğünü bilirim kedi gibi bişeydi 🤮 şimdi de akreplerle savaşıyorum 🤷🏻♀️
NukleerBaslikliKiz Lazrail Evet onların dişleri hiç durmadan uzarmis kendileri törpülermis. Bugün google dan lağım faresi ile ilgili her bilgiyi öğrendim 😂
Lazrail harley benim evde zemin kat ama hic gelmedi fare bu zamana kadar şükürler olsun 😂😂 görsem kalp krizi geçiririm heralde o an cok tırsıyorum
NukleerBaslikliKiz harley Ben bugün korka korka her şeyi okudum daha çok korktum keşke bilmeseydim farelerın içinde en vahşi olanmis
NukleerBaslikliKiz Lazrail O gene masum ya bu lağım düşünsene pisliğin içinden geliyo bir sürü hastalık tasiyomus iğreniyorum ya
Mrsbayan NukleerBaslikliKiz kuzenim sırf bu yüzden evini sattı. Fare tuvalet deliğinden çıktı evin içinde geziyor sonra üredi tabi. İlaç sürdüler bi süre yok oldu tekrar geldiler bunlar ürüyor
NukleerBaslikliKiz Mrsbayan Ay evet ya ilaçlatmak da çözüm değilmiş bunlar çok hızlı çoğalıyolarmis yılda beş altı kez doğum yapıyolarmis
NukleerBaslikliKiz Lazrail Çekvalf taktirmak gerekiyomuş ev sahibine söyledik sen böcek görmüşsündür diyo kafasını gördüm ne böceği ya adam inanırsa inşallah önce bana 😀