Gulsahhhhpoyraz Bebeğim 3ay 3 günlük ishal ateş falan yok ama uyku düzeni yok emmedinde problem yok sebebi ne olabir
Gulsahhhhpoyraz Neseuygar08 şimdi altını değiştirdim kakası normale göre Su gibi küçük pütürler yok ve hafif koyu sarı
Neseuygar08 Gulsahhhhpoyraz ıshal degıldır canım o merak etme tazıklı emdıyse oyle oluyo ıshal olması ıcın günde 7 kez falan yapıyo olması lazım
Gulsahhhhpoyraz esraeerdogann öncesinde de bi kaç kez sümüklü kaka yaptı ama şuan daha da fazla ve çok sulu bundan sonra sıkı takip edeceğim muz falan yedim hemen inşallah etkisi olur
Sunlight Gulsahhhhpoyraz ishali devam ederse probiyotik damla kullanabilirsiniz. Biogaia maflor gibi damlalar
esraeerdogann Gulsahhhhpoyraz merak etmeyin değildir inşallah benim bebeğim hep cıvık yapar su gibi yani ☺️ 5 aylık
Gulsahhhhpoyraz esraeerdogann inşallah geçer ama mikrobik olmasından korkuyorum 😓 çok teşekkür ederim
esraeerdogann Gulsahhhhpoyraz korkutma canım kendini hiçbişey olmaz boşuna evham yapma bebek bu hastalanıcakta ishalde olacak olmasın tbiki evlatlarımızı korusun Allahım içini ferah tut 🥰
Gulsahhhhpoyraz Neseuygar08 dün geceden beri ilk defa değiştirdim altını az önce hatta yapmadan kabız diye korktum ben inşallah öyledir 🙏🏻
Gulsahhhhpoyraz esraeerdogann çok teşekkür ederim sağolun ben çok panik bir anneyim herşeyden huy kapıyorum 😓 Allah’ım herkesin evladını korusun 🙏🏻
esraeerdogann Gulsahhhhpoyraz nasıl oldu canım bebeğin mesajına cevap veremedim rahatsızım anca yazabildim kusura bakma