Bbdlklc Merhabalar, kızımın balgamlı öksürüğü var, genzi tıkalı, Allah rızası için en iyi gelen ne varsa yazar mısınız?
cennet_kuslarim Bbdlklc bizde de durum aynı yaa 1 aydır hemde denemediğin şey kalmadı inşallah etkili Bi yöntem bilen vardır 😧 çok geçmiş olsun
jap Bbdlklc sekrol veriyo dr hep bize balgam söktürücü. Tereyağını eritip pekmezle karıştırıp verebilirsiniz. Bide ben zeytinyağının içine sarımsak ezip bekletiyorum bi gece. Ertesi gün ayaklarının altına sürüyorum geve yatarken
Duhahlas Bbdlklc benimde bebeğim daha 40 gunluk ama bogazları dolu burnu tıkalı deniz suyuyla mimick damla sıkıp açıyoruz ama sonra tekrar tıkanıyor ne yapacagım bilemedim
Bbdlklc cennet_kuslarim geçmiş olsun bian önce biter umarım salgın, yavrularımızı beterinden saklasın Allah
Bbdlklc Duhahlas çok küçük ama sarımsak zeytinyağı karışımını ayak altlarına sürün doktoruna sorup inşallah iyi gelir
Peyker19 Bbdlklc cogu kisi ayni durumda canim benim kizimda sogan karanfil yapiyorum keciboynuzu pekmezi veriyorum. Tereyagni eritip pekmez ekliyorum. Burun tikanikligi cok fazlaydi sabaha kadar uyutmadi dr starimer sıktıktan sonra iliadin sık dedi bu bes gun kullanilabiliyormus. Onun disinda zaditen alerji surubu prospan oksuruk surubu ve antibiyotik kullaniyoruz bugun hava vermeye basladim iyi geldi sanki birde yatmadan once odayi havalandirip yatagin uzak bir kosesine bir iki dampa cold mix damlattm