Hilallmertt Arkadaşlar oğlum 4 aylık oldu yeni 1 aydık sadece sağ mememi emiyor solu itiyo almıyo ağlıyor ve sol göğsümden artık süt gelmiyo sağdım bugün çok az geldi boş tadı da diğerine göre biraz değişik tekrardan gelmesi için napabilrim veya ileri de mastit olur mu iltihap falan su an bi acıma falan yok ucu acıyo hafif ne yaptıysam almıyo yardımcı olur musunuz
Tubafadime Hilallmertt eğer gogsunuzde şişlik filan varsa agri sizi olabilirsiniz benim bildiğim mastıt boyle oluyor ama tabi geçirmedim. Birde sütten keserken memeyi almayınca illaki göğsünü bi siser rahatsız olursunuz sizinkide suan emmezse oyle olması lazım. Ama sütten kesilmesini istemiyorsanız bol bol teklif edin memeyi emmiyorsa sağın uyku aralarında verin mutlaka ilerde sıkıntı yaşarsınız tek meme zor olur.
Durukus2 Hilallmertt benim kızımda sağ göğsümü bazen alıyor bazen almıyor,almadıgı zaman ilk sol göğsümle emziriyoruma sonra solu alıyor sizde deneyin isterseniz💓
Serapo Hilallmertt bizimkiler öyleydi hep sağ taraftan… sonra yatarak emzirmeye başladım ikisini de emiyor çok şükür.
Bebeque16 Eds yapın emmediği tarafa. Mama ya da sagdiginiz sütü sondayla yandan vereceksiniz o tarafı tutturup. Süt gelince zaten emecektir. Ben o şekilde artırdım bir ara bırakmıştı sağ tarafı azaldikca da hiç emmiyorlar.
Ayduru Bak cnm bnm bebeğim de öyleydi, sütüm iyice çekilecekti, önce istediği memeyi ver sonra biraz emine diğer memeni ver Bn oyle baş ettim cnm şuan ikisini de emiyor
Serapo Hilallmertt bilmem mi ne kadar zor oluyor hep sağ taraf … benimde kolayıma geliyordu Ama baktım ağrı oluyor solda öyle denedim❤❤❤❤