Veslekubra Kızlar kızım alerjik bir bebek sizce aldığımız ekmekler de süt veya süt tozu kullanılıyor mu sizler yiyor musunuz? Artık kafayı yicem
sayyes Veslekubra Doktorun verdiği yasaklı gıdalar listesinde ekmek de yazıyordu. (Üstüne süt sürülmüş olabilir.) şeklinde uyarı vardı. Bütün ekmekler için geçerli değildir ama yine de dikkat etmek lazım. Mesela halk ekmek mini paketlide peynir altı suyu uyarısı gördüm.
RuzgarMommys Fırın ekmeklerinde yok yine de aldığın firina mutlaka sor. Ama halk ekmek gibi paketli ekmeklerde alerjik şeyler bulunuyor arkasini okuman lazım. Süt tozu peynir alti suyu vs olabilir paketli ekmek alma yeme.
Haticesarii Bizede anlatın alerji olduğunu nasıl.anladginjz acaba bizimde döküntünüz var vücudumuzda egzama oluştu küçük diye testte yapılıyor doktorumuz napcagimi şaşırdım
Veslekubra Kızlar benim de eğzama oluştu ama 40’ndan itibaren sütlü ne yesem acayip gaz yaptı bende adam gibi bir doktor bulamadım ama araştırmalarım hep alerji yönünde kakası hep mukusluydu en son bir çocuk doktoruna götürdüm maması da değişti çok sıkı bir diyetteyim şuan da ama ekmek kafama takıldı sizlere sorayım dedim ☺️
Pembepanterr Veslekubra sanmıyorum zaten konması gerekse bile koymazlar süt olmus nerdeyse 10 tl,koyulmuyor diye biliyorım