Esradoruk bizim kakada kan olmadı ama mukuslu ve sürekli sırtına kadar yapardı kusardı yediği hiç durmazdı çok minikti 3260 doğmuştu ama biz uzun bir süre 4 kilo bile olamadık çevre baskısı bi taraftan sütün yaramıyor lafları takviye alerji mamasına başladı doktor emdiğini çıkartırsa mama kalıyordu vücudu sürekli kızarık her şeye alerjisi vardı gluten de dahil bulunduğum yerde iyi doktor bulamadık çok araştırdım çok okudum uzaktan doktorlarla kontak kurdum mukus bizde 1 aya kadar geçmişti ama vücudu geçmiyordu sizin egzamanız var mı?gaz sorunundan çıldırıyor ateşi çıkana kadar ağlıyordu onlarda bi anda geçmişti makarna hiç yemedim glütenden dolayı sizin doktorunuz ne önerdi zaditen diye bi damla kullandık hırıltısı falan da diyetle geçti 6 aylık olduğumuzda yavaş yavaş ek gıdaya başladık az çok bildiğim için garanti olan şeyleri yediriyorum 3 gün kuralını hiç yapmadım sizde öle olucaksınız ama kanın geçmesi lazım diyetle doktorunuz ne diyor karın ağrısı şiddetli gaz kusma var mı sizinde