HavvaHalil95 Dondurulmuş süt buzluktan soguk suya koyuyorum eriyor sonra biberona döküyorum sıcak suyun içine koyuyorum bi koku oluyor kötü degil ama ekşimsi bide kesilmiş gibi oluyor böyle kaymak olmuş üstü gibi oluyor sizce neden böyle
Dereninannesi38 HavvaHalil95 direkt dondurulurmuş poşeti sıcak suyun içine koyup öyle biberona koysanız daha sağlıklı olur
34_21_23 HavvaHalil95 ben önceden derin dondurucudan çıkardıp dolaba koyuyorum orda çözülüyor ardından sıcak suda ısıtıyorum hiç koku gelmedi bana. Üstünün kaymak olması ilk sağımda ki sütlerde oluyor süt çok yağlı olduğu içni normal
MyEternalLoveNoyann HavvaHalil95 ben buzluktan çıkarınca az bekleyip sıcak suyun içine koyuyorum hiç koku falan almadım.
Betim HavvaHalil95 o kokunun olmaması için sütünü sağdıktan sonra 15-20 dakika ağzı açık şekilde bekleyin ya da kapağını kapatın ama hava alsın daha sonra süt saklama poşetine koyup buzluğa atın . Koku olmaz bu sayede , Demir kokusu o süt içerisindeki.
HavvaHalil95 Dereninannesi38 şimdi dondurulmuş sütü soguk suya koyuyorum eriyor sonra biberona döküyorum biberonu sıcak suya koyuyorum sütün ılıması icin öyle video izledim de direk poşeti sıcak suya koymayın dediler
omerasafim 34_21_23 sütünüzu sagar sagmaz poşete koyup dolaba mi atiyosunuZ yoksa oda sıcaklığına gelmesini bekliyor musunuz
HavvaHalil95 MyEternalLoveNoyann şimdi dondurulmuş sütü soguk suya koyuyorum eriyor sonra biberona döküyorum biberonu sıcak suya koyuyorum sütün ılıması icin öyle video izledim de
omerasafim MyEternalLoveNoyann sütünüzu sagar sagmaz poşete koyup dolaba mi atiyosunuZ yoksa oda sıcaklığına gelmesini bekliyor musunuz
Betim HavvaHalil95 toz kaçmasın içine yeter kapağını kapatın beklesin zaten 3 saat dışarıda saklayabilirsiniz sütü.
Hasmer Betim merhaba. Buzluktan çıkarttığınız sütün rengi daha sarı oluyor muydu acaba? Benim buzluktan çıkarttığım sütlerin rengi sarı sarı oluyor. Bir zararı olur mu acaba?