MucizeKalbim Bebeğim 8 aylik uykuya gecmelerde sıkıntı yaşıyoruz. Atak döneminde mi hala yoksa 2 uykuya mi geçmek istiyor anlamıyorum. Siz nezaman 2 uykuya geçtiniz
Hazalkuzey MucizeKalbim 8 ay 28 günlük şuanda ama 1 aydır 2 uykuda böyle gece uykusu daha kaliteli oluyor
MucizeKalbim Hazalkuzey bu sekilde 3 saat arayla 2 saat kadar mi uyuyor. Zahmet olmazsa uyku saatini yazar misiniz nasil geciyo gününüz
MucizeKalbim Ebruseyda 8den sonra geçiyorlar çünkü algıları açık sürekli oyun keşfetme isteği var uyumak istemiyorlar
Hazalkuzey MucizeKalbim ay keske o kadar uyusaaa 😪 sabah 9 bucuk 10 gibi uyanır 1 gibi uyur 2 ye kadar anca uyanır tekrar 5 bucuk 6 gibi uyur oda 7 ye kadar anca uykuyada 10 da geçer
MucizeKalbim Ozgdfn benim kızımda 7de mutlaka uyaniyor. Esimin alarmlarıni duyuyo muhtemelen Aslinda 2 saat sonra uykusu gelmiş oluyor ama zorlanıyor Uyku eğitimi verdim tam düzeldi dedim hersey eskiye döndü ağlamadan uyumuyor 1 haftadir ömrüm azaldi valla
MucizeKalbim cicekannesiii kacta uyaniyor uyku saatleri ve uyuma süreleri nedir rica etsem bilgi verir misin 🤭
Mbal MucizeKalbim tam aynı durumdayız. 8 aylık oldu yeni ve bütün uyku gitti. 7 7.30 max uyanıyor. 2 uyku artık zorla. Asla uyumak istemiyor arabasında uyuyor artık evin içinde dolaşarak. Bütün uyku eğitimi düzen vs hep çöp oldu.
Cocukkalmak26 Fulyaalin bizde sanki 2 uyku istiyor kaçta kalkıyor kaç saat uyanık kalabiliyor 7 aylıkken canım
cicekannesiii MucizeKalbim canim 10 da uyaniyor 1 gibi tekrar yatiyor 2 saat yatiyor genellikle sonra zar zor 6da yatiyor 1 saate yakin gecede 10.30da yatiyor ama hep oyun istiyor gece biraz zor daliyor 😂
MucizeKalbim Hazalkuzey aslinda uyku düzenini cok seviyorlar. Hergun ayni saatlerde uyuyup uyanmak önemli onlar için ama sizin bebis geç uyaniyormus sabah
Fulyaalin MucizeKalbim gece 9 buçuk 10 sabah 9 9 buçukta uyanır öğlen 1 buçukta uyumuş olur 2 saat uyuyor birde akşam üzeri 6 da 45 dk uyur
serapalp MucizeKalbim 8 aylıkken geçmişti. Son uykuya çok direniyordu uyuduktan 20 dk sonrada uyanıyordu. Gece uykusu ise tam bi kabustu ne zmn 2 uyku olduk rahatladık