Haziran Bebegim 7 ayı doldurcak 2 gün snra..ama tam olarak desteksiz oturamuor..destekli iyi kötü oturuor..ama, desteksiz oturması 1 sn filan, snra pat bi tarafa düşüor..normal midir?..
Adababy Haziran her bebek gelişimi farklı benim kızım 6 aylıkta sürünmeye başladı ama ben oturtmaya calıştıkça o düşüyordu. Bende saldım artık dedim bi gün emeklemeye başladı ertesi gün emekleyip oturduğunu gördüm şok oldum. 8 aylık şu an. Sabırlı olmamız lazım. Dünde kendi kendine koltuk kenarlarda adım ata ata koltuğun bir ucundan öbür ucuna geçiyo
omerasafmoms Haziran kilolu bir bebekse çok normal.bebeğinizin bolca yüzüstü pozisyonda vakit geçirmesini sağlayın tummy tıme deniliyor buna.sırt ve bel kasları da dahil tüm kasların gelişmesine yardımcı oluyor bu egzersiz.daha erken oturma emekleme yürüme görülüyor.tabi her çocuğun gelişimi aynı değildir ama bu yardımcı bir egzersiz.birde çamaşır sepetine oturtarak elleriyle yanlardan destek almasını sağlayabilirsiniz.oturtmak İÇİN önce sert zemin sonra yumuşak zemin tercih edin.sert zeminde daha rahat oturur bebekler.sert zeminde dikkat edin düşüp bir yerini çarpmasın.
Feyzza Haziran canım nasıl ki her bebeğin. Ek gıda süreci bir değilse bu da öyle bazı bebekler daha iştahlı bazısı katı gıdayı hemen kabul ediyor bazıları zorluyor Buda onun gibi bazı bebekler daha erken oturuyor bazıları daha geç takılma bence sağlıkla büyüsün minik ❤️
Haziran omerasafmoms teşekkür ederm ama aksine çok zayıf cılız bi çocuk, oyüzden endişe ettim..çok şükür normalmiş, tıbbi bilgilere göre 7 ayken desteksz oturmalı..ama yavrum henüz kendi başına oturup oyuncakları ile oynayamaz şuan asla..