Elifxx12 Bebeğim gece 4’tennberi uyumuyor su içmeye bile gidemiyorum o kadar kötüyüm ki asla uyumuyor gözlerim yanıyor ayakta kapanıyor gözlerim
minikoalam1 Elifxx12 oğluma o kadar kötü davranıyorum ki uyumadıpı zman. Kendimi suçluyorum ağlıyorm sonra. Annelik çok zor
Paradiseeeee Elifxx12 sabırlı olun lütfen kolay iş mi ana hakkı boşa demiyorlar geçicek bu günler inşallah
omerva Yanlış anlama ama buraya post açana kadar al bebişi kucağına suyunu da koy kahveni de koy kafanı topla biraz benim ki de komikti biri kucağımda biri eteğinde butun işlerimi öyle görüyordum kalk toparlan annesin sen güçlüsün yapabilirsin 🙋♀️🙃
Elifxx12 omerva yapmadığım birşey kalmadı gece 3 4 ten beri uyumadığı için huysuz bu kadar aralığı fazla olduğu için uyuyamıyor ve durmuyor
omerva Elifxx12 6 aylıkmış galiba kanguru yoksa sırtına bağlasan bi çarşafla hoşuna gider belki ya da ılık bi duş aldır olmaz mı
Sevdaakblt Bizimki de öyle bazen 6 saatten 8 saate kadar uyumadığı oluyor. Onunla konuşmayı deneyebilrisiniz varsa gazi çıkartın oda uyumamasina sebep olyo 😊