Lalim Anneler önerebileceğiniz diş jeli var mı hiç almadım bilemiyorum hangisi iyi fiyatlarını da yazarsanız sevinirim
esraeerdogann Lalim diş jelini çocuk doktorumuz önermemişti sizde alternatif şeyler bakabilirsiniz mesela diş kaşıyıcıyı buzluğa koyun soğusun eline verin çok rahatlatıyor ☺️
Egeanul Lalim diş jelinin bir etkisi yok en fazla beş dakika. Önerilmiyor da. Kaç aylık bebeğiz? Tetagil kullanıyormusun? Bebeğin ağız mendilini donrucuya ya da dolaba koy soğusun sonra eline ver ağzına götürür zaten iyi geliyor. Diş kaşıyıcıları da öyle
Urazkom Lalim Nurse Harveysinkini kullandık bitkiseldi, eşim bilir fiyatını ben bilmem içeride soramadım kızımı uyutuyorum . İnternetten bakarsın 🤗
Betim Lalim burada jel iyi değil diyorlar hatta ben de post açtım iki üç gün önce doktorum cevap yazdı ona da sormuştum. Dentinox jel önerdi.. aldım ama kullanmadım henüz dün gece rahat uyudu
Lalim esraeerdogann hepsini denedim yeterli gelmiyor şuan dişler çıkmaya hazır agrısı var hava şartları da soğuk malesef çok fazla o şekilde veremiyorum
Lalim Egeanul kullanmadım zeytin yağı karanfil yaptım onu bile sevmedi ağzını açmıyor diş topu kullanıyorum sadece
Urazkom Lalim Kuzum doktorumuz önerdi çok fayda görmedim ama zaten o kutu bitince kullanmadım, ne yaparsak yapalım geçmiyor çünkü