Zemheriiiiiiii Arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan varmı? Dün kullandım çok memnun kaldım ama nasıl ne derece kullanacağımı bilemedim bugün de kullandım fayda etmedi gibi. Yorumlarınızı önerilerinizi nasıl kullandığınızı merak ediyorum😌
_Gamze_ Zemheriiiiiiii aslında çok gazlı olunduğu günlerde kullanmak lazım ama benim bebeğim hep gazlı 😑 doktor günde 2-3 kez 15 damla verebilirsiniz demişti, ben de sabah 8 akşam 8 15 er damla veririm
4lphan58 Zemheriiiiiiii ben günde 15 20 damla arası verdim sabah akşam olmak üzere 10 10 böldüm ya da o gün ki moduna göre bazen tek sefer 5 damla bebeğe göre şekil aldım şimdi artık kullanmıyorum 5 aya yaklaşştık hala gaz sorunu var ama eskisi gibi kadar değil.Sabah aç biogaia besledikten sonra da sab simplex verdim ve çok faydasını gördüm
Zemheriiiiiiii _Gamze_ her kullanışta 15 damla değilmi? Ben de 3-4 kez verdim dün ama 3-4 damla sadece
Fata2014 Bende kullandım iyi geldi sanırım diğer ilaçlara göre günde 1 yada 2 kez 10 damla veriyordum
Atabey0105 Gaz damlasını doktorunuzun önerisine göre düzenli vermeniz gerekir kaç damla ve kaç saat aralığında vereceksiniz , birde doktorumuz gaz damlalarının 10 güne etkisinin göstereceğini söylemişti cidden düzenli kullanımda etkisini görürsünüz
Nohutannesi Zemheriiiiiiii benim bebeğim okadar aşırı gazliydi ki doktor her emzirme öncesi 15 damla demişti. Çok sık emzirdigimden okadar vermedim tabiki ama üç güne bir şişe biterdi. Sonuçta işe yaramadı kestik