Berentelli Kızlar uzun zamandır beri baget yüzük istiyorum tektaşım var gidip onu bagetle değiştirsem nasıl olur sizce
crazymommy Berentelli Baget ev de pek takılmıyor ya 😏😏🤔🤔iş yaparken falan. Bende aldım ama sonradan pişman oldum.
crazymommy Berentelli Şimdi anca biryere giderken takıyorum evde iş di bebek di takamıyorum. Keşke düz alyans alsaydım diyorum 🤔🤔🤔😏😏😏😏
anayorgunnn Berentelli dün bende başka bu uygulamadan buna benzer durum paylaştım😁 Bende çok istiyorum baget yüzük ya da prenses tacı yüzük 👀😵😳😁 Bir de beştaş alyans bitişik kullanan var mı kullanisli mi oluyo acep🙄🙊😁
zeylem Berentelli Baget günlük hayat için pek kullanışlı bir yüzük değil. Ben kullanamadım, tektaşıma tabiiyim.
canimoglum_2020 Berentelli bende çok beğeniyorum baget tektaş yerine onu takabilirsiniz bence olur evde zaten ben yüzük takmıyorum
crazymommy Berentelli Bende öyleydim ama birşey olacak diye ödüm sıdıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ama içinde kalmasın al istersen
zeylem anayorgunnn Beştaş alyans bitişik bilmiyorum ama beştaşta günlük için ( en azından benim için ) kullanışlı gelmedi bana.
Tugcedrkc Berentelli ben aynısını yaptım canım tekrarım doğumda olmuyordu sonrasında da olmadı maalesef bende baget ile değiştirdim yalnız pırlanta değer kaybediyor satarken o yüzden altın almak zorunda kaldım..
Aalya Berentelli bence olur ben de bir ara düşündüm sordum da kuyumcuya ama üstüne para eklemem gerekti askıya aldım şimdilik 😆