Hayriyeozl Yumurta sarısını hangi aralıklar veriyosunuz benim oğlum 7. Aya giricek pek fazla yedirmiyorumda ben ve bzende rafadan olmuyo unutuyorum sarı oluyo kuru geliyo oda pek fazla yemiyor oyüzden
Sevdamavi Hayriyeozl iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum kuzum içine pekmez katıyorum 3 gün kuralı geçti diye
Semanurry Hayriyeozl rafadan değil iyi pişmiş olması gerekiyor ben minik parçalarla veriyorum kızıma sade şekilde seviyor
mihrosum Cok kaynamış yumurta sarısını asla yemez. Ya omlet yer yada rafadan yaparım sulu sulu ydırım hep oyle yaptım. 21 aylık simdi omlet yapıyorum
mihrosum Hayriyeozl her gun canım. Eskiden kahvaltıda yumurtadan Baska bıse yemezdı o yuzden 2 yumurta verirdim. ZTen faydası saymakla bitmez sımdı bir iki sey daha yemeye baslayınca 1 yumurta yeterli gelıyor
ikizlerinannesi2985 Hayriyeozl hergün yediriyorum. Haşladıysam suyla ıslatıyorum, yumuşuyor, öyle yediriyorum. Peynirli omlet yapıyorum ya da yulaftan lapa yapıp içine katıyorum
Srhtzlyh Hayriyeozl rafadan vermeyin iyi pişmiş olsun. Yediği bir meyveyi ezip yumuşatabilirsiniz veya anne sütü pekmez gibi ayına uygun sıvı gıdalarla yumuşatabilirsiniz. Ben kızıma 7 aylıkken yumurta sarısını pankek veya omlet olarak veriyordum şimdi 8 buçuk aylık