Arkadaşlar hiperaktif tanısı en erken kaç yaşında koyulur ? 23 aylık oğlum var her gören bu etiketi yapıştırıyor evet çok sıradan bir çocuk değil hareketli elbet ama bir gösterebilsem size saniye durmaz dışarıda atlı koşuyor gibi düzgün de koşmaz oradan oraya oradan diğer tarafa. Her yere koşar arabaların önüne bile zarar gelir mi diye normal olarak düşünemiyor. Evde etkinlikler yaptırmaya çalışırım atar dağıtır. İstediği olmayınca vurma atma huyları çoğaldı sendromda olabilir dürtüsellikte ayırt edemiyorum. Oyun grubuna götürdüm ama oturup oynamadı oradan oraya koşturdu Ceylan gibi sekerek koştu 😅kum kaydırak gibi yerlerde iyi arabalarla oynasın derdi o koşsun zıplasın atamadığı enerji var ve hiç bitmiyor 😂 yemek yerken bile oturmak istemiyor zorluyoruz emerken bile hareketli kitap falan okumak hak getirsin yırtar atar ya da fırlatır. Spor yerine götüreceğim bugün jimnastik deneyeceğiz ama oradan oraya koşmaktan hareketleri yaparsa amenna 🤪Bu yaşta tanı koyulur mu test yapılır mı terapi etkinlik gibi ona göre götürmeyi planlıyorum iyi bir doktora 🧐 Göz kontağı kuruyoruz kelimeleri konuşmaları da var huzursuzluğu onlardan değil aşırı inatçı tabi diretiyor her şeyi istediği olsun istiyor sendromla da çakıştı😂