Yavuzseliminannesi23 Bebeklerimizin adı nedir ? Kac aylik veya yasindalar? Kilolari nekadr ? bizim : Yavuz Selim💙👶🏻 aylik : 8 ayligiz kilomuz :9500 ❤️
bilgemira Yavuzseliminannesi23 merhaba hos geldin benim kizimin adı bilge mira 7 bucuk aylik 70 boyunda ve 9 500 kilosu var. Cok sukur halimize 😊😊😊
Yavuzseliminannesi23 Beyziikoo neyapsam o happy momdan kendimi bir turlu alikoyamiyorum dogum yaptim hala uygulamasi var burdan cok orda geziyorum😅😅😅😅🤦🏼♀️
Balkabagi92 Yavuzseliminannesi23 aynen al benden de o kadar 😉Ee az değil 9 ay geçirdik bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü şey öğrendik bende iki buçuk ay oldu Doğum yapalı ama bir türlü elim varmıyor silmeye her gün mutlaka bir tur atıyorum orda
Beyziikoo Yavuzseliminannesi23 Bilmiyorum ya burası sanki evimmiş gibi çok arkadaşım var ondan heralde 🤗
bilgemira Yavuzseliminannesi23 yavuz selime de masallah 😊 babamin adi yavuz oglum olsaydi adini yavuz selim koyacaktim babasi yani dedem cok istemis ama babam 40 gunlukken olmus anneside yavuz koymus sadece aklıma geldi oyle 😅😅😅
Yavuzseliminannesi23 bilgemira sagol cnm benim❤️ Bi iki isim tercih ettik vallah cok hos geldi bana ismi babasi diyince ismini oyle koyduk 💋❤️