KMerveK Doğumdan sonra saçlarım bi dökülmeye başladı demet demet herkes geçer diyo ama inanın alnım ve yanlar o kadar açıldı ki artık derimi görüyorum saçlarım normalde de zayıftır ama hiç böyle dokulmemisti kesin çözüm bulan var mı bu duruma cidden korkmaya basladim
ilahiyatci_Mom KMerveK kesin çözüm dmeeyelim ama bende o durumdaydım ilerledkçe azaldı ducray anaphase diye bi şampuan kullanıyrm toparladı bayagı benimkini yorumlarıda okursanız cok memnun kalan var burda bi arkadasa da önermiştim o da cok memnun kaldı
Sedaaam KMerveK aile sağlığına gidip kan değerlerinize baktığın lütfen büyük bir ihtimal b12 eksikliğiniz mevcut olabilir
nazli_19 KMerveK aynı dert bende de var 3 ayı geçti doğum yapalı aşırı dokuluyo acildi ustler cok sinir bozucu kestim.boyadim yok fayda etmedi aile hekimine sordum normal emziren annelerde dedi kan bakalim ac gel dedi de gitmek ne mümkün çocukla
Teemo07 KMerveK bunun için kan verdim belki Bi vitamin destek, herşey normal çıktı doktor ilaca gerek yok dedi 🤷🏻♀️ ama hala cok dökülüyor. Benim de ince telli şuan baya baya seyreldi saçlarım ve 6 aydır hiç uzamadı
Derya-Anne KMerveK canım benim bi akrabamında saçları çok dökülüyordu ama o doğum yaptığı için değil henüz bekar evlenmedi henüz kemoterapi aldığı için dökülmeye başlamıştı sacları senin dediğin gibi onunda alın kısmı yanlara doğru açılmaya başlamıştı A101′den çam terebentin yağı aldı onu sampuaninin içine belirli miktarda 30 veya 50 damla şampuanın kac gram olduğuna bağlı üzerinde yapıyomuş zaten kaç ml şampuana kaç damla katman gerektiği ve öyle yıkadı saçlarını hem dökülmesini durdurdu hemde dökülen saçlarının yerine yenisi çıktı banada kullan dedi ama ben emzirdiğim için doktora veya ebeye danışmadan kullanmadım
Dilaylaa Çözüm çok basit hamilelik ve doğum kan değerlerinizi etkiliyor, doktorunuza durumu anlatıp kan değerlerinize baktırın doktorunuz ona göre size takviye verecektir geçiyor sonra
Duyulurum KMerveK benim kan değerlerimde bir düşüklük yoktu. Yine de toparlamak için takviye de alıyordum ama 5 aya kadar dökülme devam etti sonra geçti kendiliğinden
Mlkko KMerveK hamileyken içtiğiniz vitaminleri doğumdan sonra da içmeniz lazım en az 3 ay. 1 yaşına yakın dökülme anca duruyor