1prens1prensesannesii Kızlar tekim. Kızımı yıkamam lazım. Yıkamaya yıkarım da. Kulaklarına su gitmemesi için pamuk yıkasam olur mu acaba? Çünki bir elimle kızımı tutarsam diğer elimle yıkamam lazım. Kulağı açık olursa su gider. Nasıl yapayım ne edeyim sizce?
Yagmurakcali 1prens1prensesannesii canım küvetine file tak kulağınanda pamukları kremleyip koyabilirsin o zamann kaçmaz bende tekim fileye yatırıp yıkıyorum 😊
Alpingo 1prens1prensesannesii ay sakın öyle bir şey yapma canım allah korusun ya ıslanınca pamuk kulağında kalırsa pamuğun tozu kaçar filan ,merak etme hiç kaçmaz eline güzelce başını eğip yıkarsın isterssen youtubedan bak tek başına yıkıyor oradaki eğitmenler,hemşireler görmüş olursm
mavisgozlum 1prens1prensesannesii bebegi ters cevir filesinde kafasini tersken yika o zaman ne su yutuyo ne de kulağına gidiyo benim bebegim 5 aylik gobegini yikarim once sonra ters cevirirm sirtiyla birlikte kafasini yikarim bende cok korkuyorum cunku o sklde hic birsey olmuyo
1prens1prensesannesii Alpingo aslında oğlumu 2.ayındam sonra felan hiç kulaklarını kapatmadan yıkadım filede. Bir sorun yaşamamıştım. Kimisi diyor ki bebeğin kulağına su kaçmaz kapatma kimisi kaçar diyor bilemedim. YouTube den bakayım olmadı.. Teşekkür ederim
Tombikdonerartikcokpahali Pamuk tikamayin 23 gunluk bebegin ne krii olabilir ki sona doğru az bi kafasini kopukleyip elinizle sürekli durulayin
Mom44454 1prens1prensesannesii canım bebeği fileye yatır dilen yoksa bir kıyafetinin üstüne yatır gövdesini falan yıka sonra bebeği çevir sırtını yıka sırtı sana dönükken kafasını yıka o pozisyonda gitmez su merak etme suyuda sağ tarafına koy sağ elini kullanıyorsan havluda sağ tarafında olsun ben hep öyle yaparım
Ikizannesi5 1prens1prensesannesii ben direk kuvvetine takılan o apart var ya file gibi onun üstüne yatıyorum ilk vucudunu yıkayıp ardından şartıyla kafasını aynı anda sampuanliyorum ve yüzüne doğru elimi koyup serçe parmağımla bi kulağını takıyorum bas parmağımla diğerini yüz üstü yatıyorum bu sırada diğer elimle hemen suyu dökuyorum yapınca kolay aslında kuzum ilk oglumdw hiç tek yikayamadim esim göreve giderdi korkardım ya onu bekler yada bi komşudan yardım alırdım simdi prematüre olduklarına eve adam sokmuyorum bende çözümü böyle buldum kuzum
qwrt1245 1prens1prensesannesii bebeğin çenesinin altından baş parmak ve yüzük parmağınızla kulaklarını kapatıp diğer elinizle yıkatabilirsiniz öyle yapıyorum ben 7 aydır
Sehertosunn 1prens1prensesannesii hic kulağına su kaçar mi diye düşünmedim 4 aydir mis gibi kuvette yıkıyorum. Pamuk islanip kacabilir dikkat edin bence
Lulemom 1prens1prensesannesii pamuk tıkarsan kaçmicak kulağa su kaçırırsın. Ben ilk günden beri tek yıkıyorum. Kafasını ters çevirp yıkıyorum suyuda az döküyorum hiç bişi olmuyo. Direk yan çevirip kulağa dökmiceksin sonuçta. Korkma bişi olmaz.