ozdmrgmz Kbrtkk ben öyle yapıyorum sürekli olmadığı için emmesinde bi problem yaşamadık, işe yarıyor deneyin bence. 45 günlük bebeğim 6 saat falan kalabiliyoruz dışarda. Müsait olduğum yerlerde de emziriyorum. Hem arabada uyuyorlar bi süre sonra.
Drykzy Kbrtkk ben çıkardım Benim bebeğimde 2 aylık. Bebek arabasına şeffaf muşamba aldım. Rüzgar geçirmiyor öyle çıkardım 1-2 kerede kanguruyla çıkardım 2-3 gündür ediyor diye çıkarmıyorum ama Bebek arabasını indirmeye üşendiğim için 🙈 kanguru en rahatı biraz daha düzelsin hava takıp takıp çıkacağız inş 😬
asiyeomuribrahim Kbrtkk zaman zaman 5 şer 10 nar dakikalık da olsa Çıkart canım alışsın zamanlada alışır. bende ilk zamanlarda hic çıkartmadım hasta olur diye korktum ama şimdide dışardan gelmek istemiyorum zamanla aliscakdir canım.sevdiği şeyleri al yanina oyuncak olarak zamanla alışır insanlarla iletişim kurmasını sağla ben bu şekilde aştım
Kbrtkk asiyeomuribrahim bende artık Allah’ın izniyle bir yerden baslıcam inşallah güzel havaları kaçırıyoruz hep