MiDo Kızım daha 20 günlük ama bir iki gün önce karında gurultu , uykuya dalamama, emerken kasılma , ıkınma gibi şikayetler oldu. Bugğn Dr a gittik bize maflor damla ve Nurse harweys diye bi şurup önerdi . Kullanan var mı ? Benim pek içime sinmedi😔
Gulumse1 MiDo bağırsak duzenleyici vermiş doktorun verdiği de içinize sinmiyorsa pes yani burada soruyorsunuz. İçine sinmedi de biz doktor muyuz?
Bebegimm1 MiDo gaz için vermis karnı gurulduyorsa ikiniyorsa gazı var bebeginizin banada maflor yazmisti gazı olursa kullan demisti bebeginiz için kullanin burda bir çok anne gaz için kullanıyor
3MelekAnnesi3 MiDo ikiside gaz için rahat olun korkulacak durum yok doktora da güvenmeyip bize güveniyorsan o yüzden cevap yazdım oglumda tüm damlaları kullandık yine fayda etmedi gaz için sadece benim kimyon yiyip içmem hafiflettiği sütten gecmişti ogluma o kadar ama tamamen bitmedi gaz olayı anca 3 4 aylık olunca tamamen bitti kimyon bile sadece hafifletti
MiDo 3MelekAnnesi3 sizlere güvendiğim için değil içerik olarak zararlarından bahsedilmiş sizlerde kullanan var mı ? Aksi bişeyle karşılaşıldı mı diye sormaktı maksatım. Neyse teşekkürler
Sevdamavi MiDo gazı vardır canım kullanmadan geçmiyor emin ol gaz sancıları şiddetlenince için rahat veriyorsun bir de saglıksız olsa doktorlar vermez