Luccy Merhaba anneler, önümüzdeki hafta kızım 3ayını bitirmiş olacak. Kol ve bacak kaslarını güçlendirmesi için piyanolu oyun halısı almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı? Yoksa gereksiz bir alışveriş mi🤷🏼♀️
Sudemmm Luccy bn bugun aldim ebebekten ama piyanolular cok küçük diyolar oyuzden almadım, çok istememe rağmen. Bence gerekli bizmn sonra kucakta taşımak zor oluyor 😁
BiciNanaMusi Luccy açıkcasi o kadar para vermeyin derim çünkü dönmeye başladıkları an fazla tutamıyorsun ve cabuk sıkılıyorlar ben bimden almıştım 40 tl ye çokta memnun kaldım oyuncakları çok güzel şuan 6 aylık ve yatiramiyorum 5 dk oynuyor sonra kalkmak istiyor ❤
Melisyldz Luccy bizimki yookidoo marka oglum cok severek vakit geçiriyor ust tarafnda araba falan geçiyor daha once hcbi oyun halısında gormemstm bu sekilde tavsiye ederm bn
kubraer Ben de bimden almistim 2.ayin basinda yatirmaya basladim kizimi once uzak durdu ama sonra alisti cok seviyor oyuncakları tutmaya başladi yavaş yavaş
Bal-yanak Bime gelene yetişmedim gittiğimde bitmişti simdi bıdık 3 aylık oldu feldir feldir araniyorum çok pahalı ama belli çocuk oyanayacak orda
BiciNanaMusi Luccy biz 3.5 aylikken döndük canım biz şimdi oyun halisini yatarak değil de oturak aldım öyle vakit geçiriyoruz oturarak🤗