Melankoli Sevimliaileee kızım hiç emeklemeden yürüdü. Oğlum 6. Aydında emekledi. Bazı bebekler emeklemiyor, endişe etmeyin.
DenizSerap Ay emekledi ayrıca emekleyecek diye bir kural yok. Direkt yürüyebilirde bebek sonuçta robot değil ki.
Doguland Sevimliaileee 9 aylık olmasına 2 gün varken emekledi ben hiç emeklemeyecek diye düşünürken bir anda emekledi biraz yardımcı olun emeklemesi için 😇 zaten doktorlar 9.ayda emekleme bekliyor☺️
sevgi88 Sevimliaileee canım kendini böyle şartlama her bebek farklıdır Mesela benim kızım hiç emeklemedi ve hatta tam 18 aylıkken yürüdü 8 aylık oğlum var o da dönerek gideceği yere ulaşıyor Elbette için rahat etsin istersen bi uzmanla görüş ama değişiyor çocuktan çocuğa göre
Miracduygu Sevimliaileee 9 aylık şuan emekliyor bende emeklemiyor diye şey yapıyordum ama 9 ayına bir kaç gün kala sanırım emeklemeye başladı benim oğlum 🥰🥰
Ebruli101 Sevimliaileee 8 aylıkken emekledi oğlum o kadar sevdi ki emeklemeyi 18 ayına kadar emekledi 😂😂
Mrv38 5 buçuk aylık sanırım bi kaç güne emekleyecek çabalıyor çünkü ama her bebek emekleyecek diye bi şey yok direkte yürüyebilir