Merve_004 Merhaba hanimlar 15 günlük bebegim var metsil damla başladım bugün ama uan etkileri çok diye duydum bana fikir verebilirmisin devam edeyim mi metsile çok uyku yapıyormuş 😊
Deletedmom115 Merve_004 Canım bize uyku yapmadı ama gazı için kullandığım en iyi damla 4 güne falan gazı tamamen bitti oğlumun
Belinay12 Merve_004 2 aylık olduk düne kadar kullandık artık gaz sikintimiz olmadığı için kullanmiyoruz çok fayda sağladı bize
Rabiaef Bende kullandım hala kullanıyorum yan etkisini görmedim aksine gaz olayını düzenliyor yani bizde ole oldu inşallah sizde faydasını görürsünüz
Sodya Merve_004 ya bnm oglum gazini cikartabiliyodu rahatca. 3 aydan sonra artti.doktor metsil yazdi kullandik ama bilemedim ise yaradi mi. Cunku oglum zaten rahat cikartabiliyodu
Muge35 Merve_004 bende kullandım bütün damlaları sadece bıogacıa bagırsak düzenleyici sabah 5 damla , sap sımplex sabah akşam 8 damla ile kurtuldum gazdan tavsiye ederim
MerveAtalay Doktorlar cok onermiyor aslinda metsili icerigi iyi degil diye bitkisel damla veriyorlar ama bize etki etmedi bende metsil kullaniyorum 28 gunluk bebegim faydasini gordum baya.
Hanifeee Merve_004 keşke birazcık uyku yapsa hiç uyumuyoruz günde 4 kez 6 damla kullanıyorum şimdilik iyi geldi yediklerime de dikkat ettim bilmiyordum bi sürü şey gaz yapıyormuş