Zeyna47 İlk oğlumda gaz sorunumuz yoktu sadece uykuyu sevmiyordu ama 37 günlük bebegimin gazı bitmiyor çığlık çığlığa ağlıyor napacam gaz yapan şeylerde tuketmiyorum ama yaklaşık 7 saat sonra ağlaya ağlaya uyuyo :( mestil de kusniyorum ama fayda yok kaynanam larla yaşıyorum gazi var diyorum gülüp dalga geçiyor sinir oluyorum artık çocuk orda kendini yirtiyo dalga geçiyor
Egelim Zeyna47 Metsil ve biogaia beraber kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız, bizde 1 ayda gaz problemimizi çözmüştü. Yavrum ya kıyamam canı yanıyor demek ki, YouTube den gaz masajı videoları var, onları izleyip uygularsanız rahatlar biraz belki 🌸
elediyebiri Zeyna47 mommys bliss gripe water original tek gecerim. Diger bütün bildiginiz damlalari unutun
Babyisot Zeyna47 Doktor bize de metsil vermişti faydasını göremedim öneri üstüne nurse harveys damla aldım biraz iyi gibiydi sonr a nurseharveys colex şurup denedim hem bebek hem ben rahata kavuştuk
Aysee21 Zeyna47 en güzeli faydalı olanı sab simplex arkadaşım. Oğlum 2 aylık ve onun sayesinde rahatladı gazı olmuyor şükür
NmalkoC Benim de oğlum çok ağlıyordı kullanmadığım gaz ilaco kalmadı yemek içmekle alakalı değil sindirim sistemiyle alakalı bişey doktorda dedi tek çare sabır diye gerçektende oyle 3ay bekliceksiniz başka çaresi yok bizim 3. Ayda düzeldi suan yüz üstü yatırıyorım emdikten sonra zorda olsa kendi çıkartıyor gazını SABIR bence bışa para verip ilaç almayın
Rmkbk Bende ilaçtan fayda bulamadım ne yazıkki denemedik bir ilaç kalmadı floating ‘e götürdüm sanırım o rahattı bir süre birde sürekli evde büyük kovada su koyup içine tutuyorum ayaklarını 5-10 dk hareket ettirmesini sağlıyorum