AryaDuruMomy Kızım 3 aylık emziriyorum son bir aydır özellikle fark edilecek şekilde kemiklerim sızlıyor yorgunluktan mı yoksa emzirmeyle alakalı vücudum güçsüz mü kalıyor anlamadım aynı sorunu emziriken yaşayan var mı
TheBaby AryaDuruMomy Osteocare vitamin kullanın mutlaka. Hamileykende kullandım ben sürekli. Ağrıları yok ediyor.
Saimiss AryaDuruMomy bebek annedeki kalsiyumu aldıgı için kemik ağrısı yaşanıyor doktorunuza danısıp kalsiyum magnezyum ilacı kullanabilirsiniz birde haliyle yorgunlukda etki yapıyordur
Glbhrylmz AryaDuruMomy Benimxe dizlerim çok ağrıyordu güçsüzdü böyle titriyordu bazen kırılıyordu aniden. Çok yorgundum bebeğim kolikti hiç durmuyordu. Tahin pekmez yedim sonra hani güçleneyim diye sanki iyi geliyordu
sademinannesi AryaDuruMomy magnezyum ya da kalsiyum eksikliğinden ağrıyodur büyük ihitimalle bende hamileyken belim çok ağrıyordu doktorum magnezyum ilacı vermişti güzel etki ediyordu hatta kayınvalideminde sırtı dizleri çok ağrıyodu ver bi de ben içiyim dedi içti onda da etki etti ağrıları azaldı doktor önerisiyle o da kullanmaya devam etti
AryaDuruMomy Saimiss aşırı derecede yoruluyorum hep ondandır diue düşündüm ama git gide arttı şuan zor uyuyorum galiba kalsiyum eksikliğinden olabilir haklısınız
AryaDuruMomy sademinannesi hamileyken bende kullandım aslında ama neden şimdi ağrıyor anlamadım hamileliğimde bu kadar değildi