Verammmm Kızlar bebeğim 6 aylıkken işe başliycam 8-5 çalışcam ve ben yokken içmesi için süt sagcam mecburen peki bebegime biberon versem 6 aydan sonra meme reddi olur mu
Gamzeahmetzeynep Ay anam doğumdab Beri hem mama hem meme kullandık . Hala bırakmadı kızım . Merak etmeyin bırakmıyorlar
senayumay Gamzeahmetzeynep merhaba bende doğum izni bitince başlıyorum ise süt sagicam kaldıracak ama korkuyorum biberona alışınca memeyi bırakır diye en azından geceleri meme emsin istiyorum ne yapmalıyım acaba
bikerem Verammmm Facebook da emzirme akademisi grubu nuk markayi oneriyir ama wee chicco da kullanankara olur demiş. Ucu küt olanlar var onlardan
Emduru Verammmm Biz de 6aylıktan sonra biberon ile içtik ve Red olmadı. Doktor da olmaz artık dedi sorduk
Deletedmom5284 Valla bırakan anında bırakıyor özellikle uzun süre emzirmezsen bırakır, benim kızım anında bırakmıştı en iyi biberonları aldım, sonra emzirme danışmanı tuttum memeye geri döndürmek için. Biberon pişmanlıktır.
Deletedmom5284 Verammmm bence işinizi asla şansa bırakmayın çok büyül vicdan azabı sebebi o aylar ne çektiğimi ben bilirim 😐
Verammmm Deletedmom5284 o zaman ben direk alıştırma bardağı basliyim riske gerek yok zaten 6 aylik olcak alıştırma bardağı için uygun
Gamzeahmetzeynep senayumay yok bırakmaz korkmayın. Benimki bırakacak gibi oldu . Memede uyutmaya alıştırdım. Bşdaha bırakmadı . Bu bazı zamanlar yoruyo ama en azından memeyi bırakmıyor bebekler . Bağlanıyor iyice