Seval3800 Allaha aşkına biri bana birsey söylesin nezaman bitiyor birden mi kesiliyor gazı nasıl geçiyor süreç
ecemm-6161 Seval3800 geciyor ¾ . Aydan itibaren azalıyor KUZum korkma sonra kendi kendine gaz çıkarmaya başlıyor korkma hep boyke kalmıyor biz de geçtik o günlerden
Betul23 Seval3800 çok zorrr çokkk ne çektim ahh. Çaresi yok masaj en etkili yöntem; karnını, ayağının altını ov. Ayrıca kiraz çekirdeği torbası 👌🏼 Yoksa havlu ısıtıp koyabilirsin
Dilanyaren Seval3800 biz bir aydır gece gündüz ayaktaydık gazdan dolayı biogaia damla kullanmaya başladım etki etti dene istersen
Seval3800 ecemm-6161 3 bucuk aylik olduk hala devam surekli memede kalmak istiyor kalsın sorun yok sonra birden sinirleniyor bas bas bağırıyor
ecemm-6161 Seval3800 anlıyorum canım geçer yavaş yavaş sabret annesi bazı bebekler zor olıyor bende zorlanmıştım sonra gecti yavaştan rahatladık geçecek böyle kalmayacak inan ki canım rahatlayacajsın sende o zaman
Betul23 Seval3800 sabırlı ol 3 aydan sonra yavaş yavaş azalıyor benim oğlum diş çıkarma dönemlerinde de gazlanıyor 😕
aselannesi33 Seval3800 Benimki biogia dan sonra kendine geldi 1 buçuk aydır çekiyorduk şuan rahatlıkla kendi çıkarıyor gazını
Paradiseeeee Seval3800 geçiyor canım geçiyor korkma oglum 2 ayda bitti diyebilirim şükür darısı sana 🤲 oglum 5 ayında şuanda