1PrensAnnesi canım bizim de vegaferon var kabız yapıyor o da. Ben kestin vermeyi epeydir. Doktora gidince başka Öner’i isteyeceğim.
Icot
[bilinmeyen] arkadaşlar fiyatı biraz yüksek 60 tl ama Sidefer damla tavsiye ederim yaklaşık üç haftadır kullanıyoruz hem parabensiz hem de kabızlık yapmadı. Tadı da güzel bir sorun yaşamadık nacizane tavsiyem aklınızda olsun.
Icot valla ferrumu veriyorum ben aşırı zorlarsa kesicem şimdilik 2 güne bi fena gitmiyo
Ege doktor bizede ondan alabilirsiniz parabensiz demişti aynen
aasenamerve aynen 🤣 puh demeyi öğrendi benim oğlan diyorum verdiğim an puh diyo kalın bi önlük takıp veriyorum valla güldüğü an akıtıyorum su veriyorum ardına içio
1PrensAnnesi ya ben tahmin edemedim püskürteceğini verdim öyle bikaç gün rezil oldum şimdi kestim sağlık ocağına sorcam 4. Ay kontrolünde 😀
zezenindunyasi oyy oyy demekki hepsi aynı inş vücudu alışınca geçer bu sorun Çok teşekkürler😍
aasenamerve 🤣 çok komik bi durum heryer ilaç oluyo ahh ahh evlat yetir akşını yitir derler doğruymuş 🤣 Sor cnm bana 4.5aydan 5e kadar bi gün ver bi gün verme 5den itibaren hergün ver dedi doktor
1PrensAnnesi dışkısı katı mı cıkıyor yoksa 3 4 günde bir mi yapıyor?
Melis ilacı verdiğimden katı yapıo Hergün yapar şükür hatta günde 3-4ü düşmez
Nutrigen ferromixxin de kullanabilirsiniz toz şeklinde yiyeceklerine katıyorsunuz kabız vs yapmadı hiç paraben vs hiçbir şey yok içerisinde
Nisan
Vanilya canım mail adresine şifre tekrarı gelir şifremi unuttum dersin
[bilinmeyen] ben onu sadece en fazla 4 kez fln kullanmışımdır. Kakasını yapmadı o dönem doğru düzgün. O yüzden dikkat de etmedim sanırım hatırlayamadım çünkü canım. Bir süredir yeşil yapıyor o döneme de denk geldi mi emin olamadım 🤷♀️
1PrensAnnesi maşallah ozaman günde 1 cay kasıgı zeytinyagı verebilirsin doktor bizede onermişti. Zorlandıgı zamanlardada parmagınla yada kulak pamuguyla poposuna zeytinyagı surerek masaj yap hem yapmasını kolaylastırır hem kaka yapma refleksını tetikler
1PrensAnnesi hergün ver demesi kolay tabi 😂 vermesen de olmayacak ama uğraşcaz artık napalım 😊
Melis teşekkürler cnm😍
aasenamerve aynen 🤣zamanla alışırlar inş😍 yoksa durum fena