Egemen26 Nasıl uyutuyorsunuz yardım lütfen emerek uyuyor ve öncesinde kucakta sallanıp sonra meme veriyorum
Deletedmom0099 Egemen26 kucağımda ellerini okşuyorum biraz pışpışlıyorum sonra ayağımda sallıyorum. hepsinin toplamı max 10 dakikada uyumuş oluyor
Birbebek34 Egemen26 ben karnını doyuruyorum ( gece maması yapiyorum) bezini değiştiriyorum uyku tulumunu giydiriyorum hadi ee ee yapalim diyorum bide uyku arkadası var onu veriyorum sarılıp uyuyor yani uyuyana kadar yanında bekliyorum gece boyunca da çok nadir eğer susarsa uyanıyor gece beslenmesi yok artık😊 Maaşallah diyelim 🤣🤣
Deletedmom5284 Egemen26 hayır, diş çıkardığı dönemde 1 hafta ayağımda sallamıştım, onun dışında birşey yapmıyorum, annemlerde kalırsam sallamak zorunda kalıyorum bazen yerini yadırgıyordu oraya da beşik aldım
Cheddar Egemen26 evet 13aylıkken bıraktırdım sallanmayı. Yanına uzanarak uyutmaya başladım. İlk günler 1.5saat - 1saat - 30dk-15dk diye düştü süresi. Emzirdikten sonra yanınıza yatırıp deneyin bence 😊
Egemen26 Deletedmom0099 tekrar uyanmıyor değilmi benim bebeğim emerek uyuyor hep böyle başka türlü yapamıyorum
Deletedmom0099 Egemen26 uyanmıyor ama bu zamana gelene kadar neler cektim bir ben bir allah bilir. uyku saatlerinizi yazar mısınız fazla uyudugu icin sürekli uyanıyor olabilir
Cheddar Egemen26 ahahha çok normal dedim ya ilk bi kaç gün 1.5saate zor uyuttum ama pes etmedim. Sonrası rahatlık 🧡
Birbebek34 Egemen26 aslinda karnını doyursanız los bi ortma gecip yaninda durursanız karni tok oldugu icin meme istemebeybilit benim bebegimde emerek uyuyordu böyle karni tok olunca meme istemeden uyumaya basladı👍
Birbebek34 Egemen26 ne meme aşkıymış arkadaş🤣🤣benim bebegimde cok düşkündü sabaha kadar ac olmasa da emiyorddu insallah yavas yavas bırakır gercekten cok zor oluyor 💁♀️