Ysf-kn Tugceasel16 ben krem kullanamdım emzirmeye başlayınca emdikten sonra sütümü azıcık sıktım göğüs ucuna sürdüm 2 ay oldu sürekli emiyor hiç bişey olmadı 🥰
Mom5345453 Betul055 iyi geldimi bende kullaniyorum iki hafta oldu yeni yeni iyi olmaya basladi krem bitmek uzere acaba tekrsr almalimiyim yoksa artik iyilesmismidir ?
AselEbru Tugceasel16 kesinlikle lansinoh 👌🏼aglardm emzirirken o derece kötü olmuştu yara bağlamıştı ilk sürmeyle bile rahatça emzirmistm ve silmenize gerek kalmıyor bebeğe zarari olmuyor
Tugceasel16 AselEbru aslında bu soruyu kendim için sormadım bir arkadasim var eşi uygulamayı sildirdi benden rica etti bende sordum benim hiç yara olmadi lansinoh da arkadaşıma pahalı geliyor o yüzden
Sedakuru Tugceasel16 lansinoh ve Bepanthol onarıcı bakım kremi birlikte kullanin hemen geçiyor düzenli olarak ama kullanicaksin
3subat Tugceasel16 madecasol krem en iyisi lansinoh falan hikaye boşuna okadar para verdim. Her emzirmeden sonra sürüp emzirmeden önce iyice silmeniz yada ılık suyla yıkamanız gerekiyor.
ipekkizz Tugceasel16 krem tavsiye etmeyecegim. Sarı kantaron yağı tavye edecegim cok iyi geliyor. Hakikisini bulursanız ☺️