Zuzuuy Selam kızlar Ağzında pamukçuklar oluştu emerken huysuzlaşıyor karbontlu su ile temizledim biraz geçti gibi ama hastaneye götürsem mi acaba başına gelen varmı ???
iki_prens_annesi_ Zuzuuy hastanedede ayni yontemi soyliceklerdir bi kac gun yapin devam ederse gidin nacizane
Mervehtp81 Zuzuuy aynen karbonatlı su yapip dilini silin sürekli ve kendi gogsunuzude silin ve temiz tutun ben hep yıkardım göğsümü göğsün pis olmasida pamukcuk yapıyor süt kalıyor ya bazen pisten kastım o
pogacayanakli_aylamm Zuzuuy mikostatin alın sargi bezin8 kus parmaginiza sarıp batırıp diline yavas yavas bastirarark sürtün. Gunde 2 3 defa yapın benim bebegimki boyle geçti
Mervehtp81 Zuzuuy muhtemelen olabilir , gümüş kapak kullanmiyormusun efsane ise yarıyor benim göğsüm bi kere bile yara olmadi onu kullandığından beri kullanmayınca sızlamaya başlıyor mutlaka al ondan
Yagmuricenkiiz Benimkinde de var internette pamukçuyu karbonatlı temizlemeyin daha zararlı yazmış doktorlar. Herkes karbonat demiş ama emin misiniz?