Ceno Deletedmom5284 Avrupa yakası, yabancı damat, aşkı memnu, kurtlar vadisi 😂 en sondaki biraz değişik gelebilir ilk başlarda bende saçma buluyordum ama eşim izle pişman olmazsın dedi ve gerçekten pişman olmadım tavsiye ederim 👍🏻😅
heyecanlibiranne_ Deletedmom5284 ayy benim bir çok sevdiğim var fakat şu an izlediğim Yalancı Yarim dizisi. Rahmetli Barış Akarsu’yu da anıyorum buradan. Çook çok severdim kendisini, dizisi de öyle. Bu bitince sanırım Memoli’ye başlıcam 😂
Busra_VrL Ahhh kesinlikle Kara sevda dizim. Allahim böyle bir dizi birdaha olamaz galiba 🙃 Adını feriha koydum Kiralık aşk
gulozgencli25 Deletedmom5284 yaprak dökümü Cennet mahallesi Sürekli tv lerde tekrarlıyo bende bıkmadan izliyorum 😊
Aselduru88 Deletedmom5284 Yaprak dökümü, aşkı memnu , medcezir, adini feriha koydum veee bugünler de bıkmadan izlediğim sihirli annem😍😂🤭😘
berre Çok dizi tutkunu değilim açıkçası.aşk ı Memnu,yaprak dökümü,Adını Feriha Koydum hepsi bilindik diziler lakin hepsini tam tamına izleyemedim.sevdiğim dizilerden.seksenler e bakmıştım bi ara.Küçukken çocuklar duymasın SihirliAnnem, Çarli,Ruhsar…